6. 5. 2024   |   svátek má Radoslav
 

Francouzská králičí polévka

Název Množství a jednotka
králičí hřbet 500 g
králičí drůbky
malá cibule 1 ks
mrkev 2 ks
petržel 1 ks
Zobrazit všechny ingredience

polévky
Porce: 4
Kuchyně: francouzská
Příprava: 15 min.
Vaření: 01 h. 30 min.
Mamut :-)



Postup
Králičí maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Maso vyjmeme, obereme a nakrájíme. Na másle zpěníme cibuli, přidáme nakrájené králičí maso a syrová nakrájená králičí játra a orestujeme. Zalijeme vývarem z masa, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. Přilijeme červené víno a necháme projít varem. Polévku podáváme s osmaženou houskou.


 


RECEPTY

Bramborová omeleta

Postup: Předem uvařené brambory, nebo když nám zbydou od oběda, nakrájíme na tenké... zobrazit recept

RECEPTY

Pstruh a losos v Muurikka Smoker

Postup:

RECEPTY

Pikantní pstruh

Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept

RECEPTY

Pečenáče podle Jarči

Postup: Rybky (plotice, cejnky i jiné) vykucháme, očistíme,umyjeme, osušíme. osolíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Vaječný koňak s pudinkem

Postup: Dáme vařit 1/2 litru vody a ve 1/4 litru rozmícháme vanilkové pudinky. Až voda... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak funguje naše tělo

Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurace F-club

F-club je nekuřácké společenské a rehabilitační centrum v Ostravě-Mariánských...